JE LI HAJDUK REALNA OPCIJA? Evo tko mora potražiti novi klub!

FOTO:

Na kraju prošle sezone od Hajduka su se oprostili posuđeni igrači Nikola Katić i Ferro iako je bilo špekulacija kako bi mogli ostati u novoj sezoni.

Međutim, Ferro se vratio u Benficu s nadom kako će napraviti toliko željeni transfer u ‘Ligu petice’, ali to se ipak nije dogodilo pa je tako sredinom srpnja proslijeđen na novu posudbu. Ovog puta otišao je u nizozemsku ligu gdje će nositi dres Vitessea.

A dugo se nije znalo što će biti s Katićem dok sada britanski Daily Record piše kako su Hrvatu pokazana izlazna vrata Glasgow Rangersa! Stoper iz Hercegovine tako vjerojatno neće više nastupati za Rangerse, koje je posljednji put predstavljao još prije pandemije.

Trener Giovanni van Bronckhorst kao startni stoperski par vidi Johna Souttara i Connora Goldsona, a ispred Katića su u rotaciji još i Ben Davies i Leon King. Nakon posljednjeg nastupa za Škote početkom 2020. Katić je zadobio tešku ozljeda prednjih križnih ligamenata, a prije godinu dana došao je na posudbu u Hajduk.

Nije još poznato hoće li se vratiti u Split, a s obzirom na to da s Rangersima ima samo još godinu dana ugovora, izvjestan je i scenarij sporazumnog raskida.

Komentari

komentara

« Povratak