JE LI OVO DOVOLJNO? Sudačka komisija žestoko kaznila Pajača i Jovića!

FOTO:

Sudačka komisija HNS-a imala je hitnu sjednicu u utorak na kojoj je odlučeno: glavni sudac utakmice Rijeka – Osijek Igor Pajač kao i glavni VAR sudac Fran Jović više ne smiju suditi, prenosi 24sata.

Prema mišljenju komisije, glavni sudac Pajač i glavni VAR sudac Jović krivi su za nedosuđeni crveni karton igraču Osijeka Danijelu Lončaru zbog starta na Alexanderu Gorgonu u četvrtoj minuti.

Pajač je, prema njihovu mišljenju, nepravedno isključio Osijekova igrača Laszla Kleinheislera drugim žutim kartonom u 56. minuti, a Pajač i Jović krivi su za neopravdano dosuđen penal za Rijeku u 71. minuti nakon duela Talysa i Luke Capana u kojem nije bilo korištenja laktom kao oružja.

HNL će se tek nastaviti ovog vikenda, ali u tih deset kola i jedan i drugi sudac bit će na hlađenju.

Inače, dodajmo kako je sudački ekspert Mario Strahonja jučer u emisiji kazao kako je glavni sudac utakmice Rijeka-Osijek donio velike tri pogreške. Na početku utakmice nije isključio igrača Osijeka, a potom nije smio dati drugi žuti karton veznjaku Osijeka. Posljednja čudna odluka bila je ona kada je domaćin dobio udarac s bijele točke.

Što mislite, je li ovo dovoljna kazna za suce?

ŠTO MU ZNAČI TO? OSIJEKOV TRENER BACIO ZANIMLJIV KOMENTAR U VEZI PAJAČA!

OLMO NA MOTORU: Pogledajte prvi gol bivšeg dinamovca u Bundesligi!

Komentari

komentara

« Povratak