JE LI OVO IKAD VIĐENO U HRVATSKOM NOGOMETU? Lokomotiva šalje čak 12 igrača na posudbu u isti klub!

FOTO:

Suradnja Lokomotive i Jaruna konkretizirana je mega posudbom igrača koje će trenirati Jerko Leko, piše Germanijak.hr.

Na Kajzerici su pronašli način kako da ispune fond utakmica igračima koji su na pragu prve momčadi i sutra bi trebali biti nositelji igre Lokomotive. Naime, Lokosi su u srijedu poslali čak 12 igrača na posudbu u Jarun. Doduše, desetorica će biti na dvojnoj registraciji jer je to maksimalan broj prema propozicijama natjecanja dok će dvojica na stalnu posudbu.

Dakle, mogućnost da nose dres Lokomotive i Jaruna u sljedećoj sezoni imat će igrači 2004. godišta: Ivan Kukavica, Marko Batur, Kristijan Čabrajić, Matej Matić, Lovro Stanić i Luka Savatović. Isto opciju imat će godinu dana stariji Fran Žilinski, odnosno Blaž Bošković (2001. godište). Najmlađi koji idu u Jarun su Filip Markanović i Fabijan Krivak, oba igrača su 2005. godište.

Na stalnu posudbu otišli su Vito Matijević (19) i Vinko Bićanić (22). Na taj način je Jerko Leko dobio širinu u kadru i potentan mladi kadar u svoju momčad. Podsjetimo, prema pravilima igrači će dati svoju pisanu suglasnost za nastup u ugovornom klubu, a sportsku iskaznicu kao dokaz o registraciji imat će od matičnog kluba.

Komentari

komentara

« Povratak