JE LI TREBALO PRIJE REAGIRATI? Nenad Gračan nakon sramotnog poraza donio veliku odluku!

FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Mlada reprezentacija Hrvatske na najgori mogući način otvorila je nove kvalifikacije. Mladi Vatreni u Šibeniku su izgubili 2:1 protiv nacionalne vrste Škotske. Hrvatska je povela 1:0, ali ziheraški pristup ostatku utakmice donio je nevjerojatni preokret. Nakon utakmice Nenad Gračan donio je logičnu odluku…

Odmah nakon utakmice došlo je do hitnog sastaka u hotelu gdje se nalazila momčad. Otkaz je potvrdio izvršni direktor HNS-a, Marijan Kustić:

“Složili smo se da ovo nije bilo dobro, gospodin Gračan je shvatio da je razlaz neminovan i hvala mu na tome”, kazao je Kustić koji nije mogao reći ništa više o Gračanovom nasljedniku:

“Naravno da nemamo spremno rješenje jer smo se nadali da će Gračan voditi reprezentaciju i dalje, zbog toga smo mu uostalom nedavno i dali podršku. Ima dovoljno vremena do iduće akcije. Nećemo žuriti, bitno je da donesemo kvalitetno rješenje”, zaključio je izvršni direktor HNS-a.

HNS bi u narednim danima trebao objaviti tko će postati novi izbornik mlade reprezentacije jer za manje od mjesec dana očekuje ih novo okupljanje. Onda slijede okršaji protiv San Marina u kvalifikacijama te prijateljski dvoboj protiv Mađarske. Do kraja godine će se igrati još dvije kvalifikacijske utakmice, a to su dvoboji protiv Litve i Češke.

PA TKO JE TO UOPĆE STAVIO? ŠPANJOLCI OTKRILI NEVJEROJATNU KLAUZULU U VEZI MESSIJA!

PA OVO JE ČUDESNO: Nevjerojatni podatak s utakmice Azerbajdžan-Hrvatska će vas itekako oduševiti!

Komentari

komentara

« Povratak