JE LI U PRAVU? Stjepan Tomas brutalno spustio Dinamu!

FOTO:

Ovaj vikend na rasporedu su utakmice sedmog kola, a sutra imamo derbi između Osijeka i Dinama koji je najavio trener domaćina, Stjepan Tomas.

Nekadašnji hrvatski reprezentativac dosta se bavio s Dinamom koji je jako zagrizao za napadača Osijeka, Ramona Miereza. No, izgleda kako do transfera ipak neće doći:

“Nije ugodno i nekorektno je od Dinama da se radi takav pritisak na igrača. On je za Osijek vezan ugovorom na još dvije godine, a poznato je i koliko tražimo za njega. U ovom ga trenutku ni ne možemo pustiti jer mi drugog napadača osim njega i nemamo nakon ozljede Fućka, prodaje Dakua i odlaska Špoljarića”, rekao je Tomas pa dodao:

“Razgovarao sam s Ramonom i rekao mu da on mora ostati miran ovoj situaciji. Mi zbog deficita u napadu gledamo da dovedemo još jednog, možda i dvojicu napadača, a ne da aktivno radimo na prodaji Miereza.”

Stadion će biti rasprodan, objavio je maloprije Osijek koji se pohvalio kako su sve karte prodane dva dana prije utakmice. To znači da će susret s tribina pratiti 13.005 navijača.

Komentari

komentara

« Povratak