KAKAV GOSPODIN: Samo je jedan čovjek iz Jakirovićevog stožera odbio Dinamo i ostao u Rijeci

FOTO:

Vijest dana definitivno se dogodila u aktualnom hrvatskom prvaku Dinamu iz Zagreba. Točnije, zapravo dvije velike vijesti dana.

Prva se dogodila oko 14:20 kada je klub iz Maksimira objavio da je Igor Bišćan postao bivši trener nakon sporazumnog raskida ugovora. A nakon toga nije prošlo ni sat vremena, Dinamo je putem društvenih mreža objavio kako je već postavljen novi trener – Sergej Jakirović.

Prvi čovjek Rijeke, Damir Mišković, jako je razočaran kako je trener Jakirović otišao iz Rijeke iako je Dinamo aktivirao njegovu klauzulu iz ugovora. A ono što je dodatno zanimljivo je podatak kako je Dinamo uz Jakirovića uzeo cijeli njegov stožer. Osim jednog čovjeka!

Jedan je čovjek odbio napustiti Rijeku i otići u Dinamo. Taj čovjek je Radomir Đalović, dosadašnji Jakirovićev pomoćnik koji je u klub stigao još kao pomoćnik Draganu Tadiću i Faustu Budicinu. “Ne mogu tako nešto napraviti Rijeci”, navodno je izjavio Đalović.

Kao igrač je u dresu Rijeke upisao 87 nastupa i zabio 37 golova, a igračku karijeru zaključio je prije tri godine. Za reprezentaciju Crne Gore je odigrao 26 utakmica i zabio sedam golova.

Komentari

komentara

« Povratak