KAKO ĆE UPRAVA REAGIRATI? Salahov zahtjev šokirao Liverpool!

FOTO:

Uprava Liverpoola je pokrenula postupak produljenja suradnje s Mohamedom Salahom, no on ih je šokirao nevjerojatnim zahtjevom!

Klub s Anfielda ima pred sobom tešku odluku

Jedan od ponajboljih igrača Liverpoola, Mohamed Salah trenutno ima ugovor do ljeta 2023. godine. Međutim, kako bi se klub s Anfieldu dugoročno osigurao, pokrenuta je tema potpisivanja novog ugovora.

Na žalost, pitanje je hoće li u tome uspijeti jer Salah ima poprilično visoke zahtjeve. Naome, kako bišu otočki mediji, Egipćanin želi postati najplaćenijim igračem u kluba. Trenutno je drugi na toj listi iza Virgila van Dijka. Konkretno, njegov zahtjev je da se njegova plaća od 233.000 eura tjedno poveća na 583.000 eura, odnosno da godišnje umjesto 11 zarađuje 28 milijuna eura.

Salah je u Liverpool stigao 2017. iz Rome za 42 milijuna eura, a godinu dana kasnije potpisao je novi, bogatiji ugovor koji mu istječe za dvije godine. Do sada je za Redse u 206 nastupa postigao 127 gol i postao svojevrsni simbol Liverpoola. Ipak, pitanje je može li klub s Anfielda utažiti njegove apetite…

Komentari

komentara

« Povratak