KAOS NA UTAKMICI HAJDKUKA: Velika tučnjava na sjeveru Poljuda!

FOTO:

Hajduk Split svladao je Slaven Belupo u trećem kolu s visokih 3:0, a junak utakmice bio je dvostruki strijelac Marko Livaja.

No, utakmicu je obilježio pravi skandal koji se dogodio za vrijeme utakmice. Naime, kako prenose domaći mediji Torcida je na prvenstvenoj utakmici Hajduka i Slavena na rasprodanom Poljudu podigla transparent s natpisom “Podrška Bad Blue Boysima” i počela pjevati “Zovi, samo zovi, svi će sokolovi, za te život dati”.

Na to je ostatak stadiona na kojem je preko 30 tisuća gledatelja zviždao te skandirao “J*beš Zagreb, j*beš Dinamo” i “Gazi Purgere”.

Do nesuglasica je došlo i na samom sjeveru Poljuda pa je tako izbila manja tučnjava među navijačima. Situacija je eskalirala nakon podizanja transparenta, ali je ubrzo i smireni, navijači su sukob smirili sami među sobom, policija i zaštitari nisu morali intervenirati.

Podršku ultrasima Dinama su najžešći Hajdukovi navijači iskazali nakon što je u velikoj tučnjavi BBB-a i navijača Panathinaikosa s jedne te navijača AEK-a s druge strane u Ateni smrtno stradao navijač AEK-a. To se dogodilo početkom tjedna, prije prve utakmice trećeg pretkola Lige prvaka.

Komentari

komentara

« Povratak