KAOS NAKON PORAZA: Navijači Rijeke napali svoje igrače!

FOTO:

U velikom derbiju između Rijeke i Hajduka na Rujevici slavili su gosti s minimalnih 1:0. Splićani su slavili golom Umuta Nayira iz 71. minute. Hajduk se sad približio Rijeci u borbi za četvrto mjesto na prvenstvenoj ljestvici.

Rijeka je na Rujevici izgubila od Hajduka i potonula još dublje u rezultatsku krizu, a pripadnici Armade uvredama su zasuli igrače nakon susreta. Pet utakmica u nizu Rijeka je bez pobjede, a trener Simon Rožman potvrdio je da prolaze kroz velike turbulencije.

Navijači Rijeke još donedavno su podržavali igrače bakljadom na treningu, a sad prijete igračima, upravi i svima koji se nađu u blizini.

Armadaši su derbi s Hajdukom pratili s brda poviše sjeverne tribine, gdje su pod velikim transparentom grupe navijali od prve minute. Nakon neuspjeha igrača na terenu protiv najžešćih rivala, potpuno su planuli.

“Igrajte, pič..ce, dobit ćete batine”, vikali su igračima nakon novog poraza (0:1). Potom su se navijači sjurili pred ulaz u klub. Tu su tri policijske marice i puno manje policajaca nego što je navijača koji pjevaju, viču i uzvikuju prijetnje svima koji se približe.

Policija zasad uspijeva očuvati red. Novinari su tijekom incidenta ostali unutar kompleksa stadiona.

Komentari

komentara

« Povratak