KAOS U ITALIJI: Di Francesco poludio na Costu jer je Brazilac lansirao odvratnu laž!

FOTO:

Prošli vikend imali smo prilike vidjeti užasni događan u Torinu. Naime, na samom kraju utakmice između Juventusa i Sassuola, došlo je do obračuna Douglasa Coste i Di Francesca. Talijan je nešto dobacio brazilskom nogometašu, koji je od samog ulaska u igru bio nervozan, da bi ga zatim pljunuo u usta!

Juventus je tu utakmicu dobio 2:1, ali je dobiven neugodan udarac  pošto će Douglas Costa izbivati s terena čak 4 utakmice. No, pravi krivac je baš brazilski nogometaš, koji je iskazivao nervozu čim se pojavio na terenu. Neki smatraju da je to zbog toga što se našao na rezervnoj klupi.

Brazilac je prvo glavom udario igrača Sassuola, a zatim ga je pljunuo što je šokiralo sve one koji su pratili ovu utakmicu. Nakon utakmice Douglas Costa se ispričao svim navijačima Juventusa zbog svojih poteza. Ali za njega nije bilo milosti jer je suspendiran na čak četiri utakmice. Brazilac je izjavio da je to uradio jer ga je Di Francesco rasistički vrijeđao, no igrač Sassuola je potpuno demantirao ove navode.

“Na društvenim mrežama su me gotovo svi napali. Razočaran sam i želim da svi znaju istinu i kažem da nisam vrijeđao rasistički Douglasa Costu. Normalno je da bude nekih prljavih i teških riječi na terenu”, započeo je Di Francesco junior pa nastavio:

“Ali na rasističkoj osnovi nikada. Radije bih umro nego nekoga vrijeđao na taj način. O tome više ne želim nikada govoriti u svom životu”, poručio je Di Francesco i na taj način potpuno ušutkao Douglasa Costu.

PRIZNAJU POGREŠKU: POGLEDAJTE ŠTO NAVIJAČI EVERTONA PIŠU ZA NAŠEG VLAŠIĆA!

Veliki Sammir potpisuje za najveći klub u svojoj karijeri!

Komentari

komentara

« Povratak