KATASTROFALNE VIJESTI ZA DINAMO: Evo koliko Petković pauzirati!

FOTO:

Hrvatski napadač, Bruno Petković, neće po dobrome pamtiti jučerašnji derbi protiv Hajduka na Poljudu. Osim što je njegov Dinamo izgubio, Bruno je pred kraj prvog poluvremena izašao iz igre zbog obnovljene ozljede.

Najbolji Dinamov igrač ozlijedio se pred kraj prvog poluvremena i morao izaći iz igre držeći se za ložu, s kojom je i ranije imao problema. Danas je odmah išao na preglede i Dinamo je dobio nalaze.

“Nakon odrađenog liječničkog pregleda ustanovljeno je da je Bruno zadobio manje oštećenje mišića zadnje lože. Igrač odmah započinje s procesom rehabilitacije i očekujemo da će se vratiti na teren kroz tri tjedna”, objavio je Dinamo rano poslijepodne.

Petković će tako propustiti Dinamovo gostovanje kod Ballkanija u četvrtak u 2. kolu KL-a, prvenstvenu utakmicu s Istrom u nedjelju, ali i gotovo sigurno dvije utakmice Hrvatske u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo protiv Turske 12. listopada u Osijeku i protiv Walesa tri dana kasnije u Cardiffu.

Zlatko Dalić je za ovaj ciklus utakmica, uz Petkovića, od napadača pozvao Kramarića, Livaju i Musu, a na pretpozivima su Dion Drena Beljo i Matija Frigan. Za očekivati je da će Dalić aktivirati nekog od igrača s pretpoziva jer je ostao na premalo opcija u napadu.

Komentari

komentara

« Povratak