KOHORTA POSLALA PODRŠKU BOYSIMA U GRČKOJ: Mediji nam serviraju laži!

FOTO:

Navijačka skupina Osijeka, Kohorta, objavom na društvenim mrežama poslala je podršku Bad Blue Boysima koji su trenutno pritvoreni u Grčkoj.

Podrška BBB

Nakon velikih nereda u Ateni u kojima su sudjelovali navijači Dinama i AEK-a, Bad Blue Boysi su zadržani u pritvoru. Iako su prve vijesti iz Grčke govorile o divljanju navijača zagrebačkog kluba, čini se kako stvari nisu baš takve kakvima se čine na prvu.

Danas je u središtu Osijeka navijačka skupina istoimenog kluba, Kohorta razvila transparent “Kohorta uz BBB”.

Također, na društvenim je mrežama poslana nedvosmislena podrška:

„Svi smo upoznati sa situacijom koja se odvija u Grčkoj, plasirane su različite priče, mediji doslovno sotoniziraju dečke koji se trenutno nalaze u Grčkoj. Razno razni mediji serviraju nam laži svakog dana, a nitko se ne pita kako je našim ljudima koji se trenutno nalaze tamo. Nitko nije spomenuo kako je nekoliko Bad Blue Boysa izbodeno, a nitko im nije pružio medicinsku pomoć, nitko nije spomenuo kroz kakve sve torture oni prolaze, a nije ni dokazano da su krivi za smrt Grka.

“Mi nećemo mirno stajati i šutjeti promatrajući ovu situaciju. BBB imaju našu najveću podršku, u istoj situaciji možemo se i mi nekada u budućnosti naći. Moramo probiti medijsku blokadu, ljudima je potrebna svaka pomoć. Molimo sve da podjele ovu objavu da čitava država čuje.”

 

Komentari

komentara

« Povratak