KOLIKO JE REALNO DA SE VRATI U HAJDUK? Evo tko je danas ostao bez ugovora!

FOTO:

Sa sigurnošću se može reći kako Hajduk Split još uvijek nije zadovoljio svoje navijače kada su u pitanju pojačanja. Novi igrači Bijelih postali su branič Zvonimir Šarlija i 22-godišnji ofenzivac Leon Dajaku koji je nekada bio i član Bayern Munchena.

Fanovi ovog kluba očekuju još nova lica, a uvelike se priča o senzacionalnom povratku 25-godišnjeg Andrije Balića koji je danas službeno ostao bez ugovora u Slovačkoj gdje je nosio dres Dunajske Strede i Banske Bystrice.

“Iz Slovačke sam otišao, mislim da je ta liga za mene završena priča. Ima i dalje upita, ali smatram da mogu puno bolje. Trenutno sam doma, treniram s Ivom Katušićem i osjećam se jako dobro. Spreman sam na nove izazove, a još je rano da nešto konkretno kažem o potencijalnim klubovima. Neke lige nema puno ni da su završile”, rekao je u razgovoru za Dalmatinski portal.

Andrija je početkom 2016. godine prešao u Udinese za tri milijuna eura, ali pravu priliku u tom klubu nije dočekao iako je upisao 33 nastupa. No, uglavnom je bio rezervna opcija. Potom je išao na posudbe da bi ga Dunajska Streda kupila u ljeto 2020. godine za 350 tisuća eura. O velikom povratku u Split kaže otvoreno:

“To me stalno pitaju, a odgovor je isti. Nije do mene. Naravno da bih se vratio u klub kojega volim, to pitanje je suvišno. I nemam što dodati na tu temu. Hajduka stalno pratim i nadam se da će se jako dobro posložiti za sljedeću sezonu, a ja dalje treniram, radim, te čekam da se definira pitanje novog kluba.”.

Za najnovije nogometne vijesti kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak