KRTICA U SVLAČIONICI JUVENTUS: Navijači napali ovog igrača jer je surađivao s tužiteljima!?

FOTO:

Juventus se našao u velikim problemima zbog financijskih malverzacija za vrijeme prve pauze zbog koronavirusa. A zbog toga sada pate i neki igrači.

Naime, bočni igrač ‘Stare dame’, Mattia De Sciglio, na Instagramu je objavio fotografiju s treninga. Nekolicina navijača torinskog kluba prozvala ga je “štakorom” i “izdajicom” jer je navodno tužiteljima tijekom istrage pokazao poruke Giorgia Chiellinija. Podsjetimo, Juventus se tereti za korištenje lažnog kapitala u financijskim knjigama te plaćanje igrača ispod stola tijekom pandemije korone.

Službeno su se igrači Juventusa odrekli četiri mjeseca plaće kako bi pomogli klubu preživjeti pandemijsko razdoblje 2020. godine, ali su otpočetka znali da će na kraju dobiti novac, što su potvrdile poruke na WhatsAppu koje je kapetan Chiellini slao ostatku momčadi.

Talijanski mediji objavili su kako su poruke tužiteljima pokazali bivši branič Matthijs de Ligt, koji je u međuvremenu otišao u Bayern, i De Sciglio, koji je i dalje član kluba. Dio navijača optužio ga je ispod objave za surađivanje s tužiteljima, dok su ga mnogi drugi branili.

Komentari

komentara

« Povratak