Maguirea izviždalo 60 tisuća Engleza. Oglasio se rečenicom koja je postala viralna…

FOTO:

Engleska nogometna reprezentacija pobijedila je u prijateljskoj utakmici protiv Obale Bjelokosti 3:0 na Wembleyju. Utakmicu su obilježile ružne geste engleskih navijača, koji su zviždali Harryju Maguireu. Branič Manchester Uniteda i najskuplji stoper u povijesti ove sezone izložen je žestokim kritikama na Otoku zbog nastupa, prije svega, u klupskom dresu.

Dan nakon utakmice Maguire je na svojem Twitteru objavio poruku. Nije se direktno osvrnuo na zvižduke, ali je poslao poruku koja je vrlo brzo postala viralna. Prenijelo ju je 90 tisuća fanova, ali i svi najveći otočki mediji. “Uživao sam ovaj tjedan igrajući za svoju reprezentaciju”, napisao je.

Nakon utakmice Maguirea su podržali Harry Kane i engleski izbornik Gareth Southgate. “Mislim da je prijem navijača bio smiješan, apsolutno smiješan”, rekao je ljutito Southgate. “Što je sve Maguire napravio za nas, kako je igrao za Englesku… Ne shvaćam”, rekao je engleski izbornik za Sky Sports.

“Da ste pitali nekoliko navijača nakon utakmice zašto su zviždali Maguireu, oni ne bi znali odgovoriti jer to postaje mentalitet mase. Jasno mi je da se tu ne radi o svim navijačima, nisu svi zviždali”, dodao je.

Na kraju je poručio: “To postaje problem za druge igrače Engleske koji se premišljaju oko reprezentacije jer ako im loše krene, navijači će se okrenuti protiv njih. Događalo se to s Ashleyjem Coleom, Johnom Barnesom, Raheemom Sterlingom… Sve su to sjajni igrači. Kako će to vrijeđanje ikome koristiti, ne znam.”, prenosi Index.hr.

ŠOK TRANSFER: EVO GDJE ODLAZI JEDAN OD NAJVEĆIH HAJDUKOVIH TALENATA!

Komentari

komentara

« Povratak