MAKSIMALNO OZBILJNI: Ronaldo i društvo večeras će krenuti u najjačem sastavu!

FOTO:

Izbornik portugalske reprezentacije, Fernando Santos, istaknuo je na press konferenciji kako će maksimalno profesionalno pristupiti večerašnjem dvoboju na Poljudu. Iako nemaju rezultatski imperativ iz poštovanja prema svjetskim doprvacima, Ronaldo i društvo će ići na pobjedu.

Prema portugalskim medijima Selecao će igrati u najjačem mogućem sastavu, Santos očito nije poveo nacionalnu vrstu na izlet u Split. Sama činjenica što je Ronaldo doputvao u Hrvatsku govori o ozbiljnosti europskog prvaka.

Prvaci Europe bi trebali krenuti u sustavu 4-3-3: Rui Patricio – N. Semedo, Dias, R. Semedo, Rui – Carvalho (R. Neves), Oliveira, Moutino – Felix, Ronaldo, Jota.

Santos ima najveće dvojbe na poziciji zadnjeg veznog, snažni William Carvalho se nameće kao prva opcije ispred veznjaka Wolvesa, Rubena Nevesa. Najopasniji dio ekipe je svakako ubojiti napad, sjajni Liverpoolov napadač Diogo Jota odlično igra pod Kloppom, mijenjat će mjesta s Ronaldom i Joaom Felixom.

Klupa je također vrlo jaka kod Portugala, može se očekivati ulazak Bernarda Silve iz Citya te Unitedovog playmakera, Brune Fernandesa.

Komentari

komentara

« Povratak