MARCA OBJAVILA VELIKU VIJEST: Evo što je Real Madrid odlučio napraviti s Modrićem!

FOTO:

“Saudijski milijuni nisu uspjeli nagovoriti Luku Modrića da ode iz Reala. Vjerojatno će se vratiti i pokušati sljedeće godine, a dotad će hrvatski genijalac nastaviti igrati za Real”, objavila je Marca, madridski list blizak Realu.

Modrić je proteklih tjedana dobio nekoliko ponuda iz Saudijske Arabije, navodno su mu nudili čak 200 milijuna eura po sezoni, ali je on odlučio ostati u Realu.

“Modrić vjeruje da i sljedeće sezone može biti važan igrač za Ancelottija i Real. Europsko prvenstvo sljedeće godine je još jedan razlog zašto ostaje u Realu, želi u što boljoj formi dočekati to natjecanje i lov s Hrvatskom na zlato”, piše Marca.

“Real i Modrić su još od ranije imali dogovor da on ostane, ali Real mu ne bi ni stvarao problem da je prihvatio ponudu iz Saudijske Arabije. Čelnici Reala pustili su ga da sam odluči što je najbolje za njegovu karijeru. U ponedjeljak će objaviti produljenje ugovora na još jednu sezonu.”

Modrić je u Realu od 2012. godine i s madridskim klubom je osvojio sve što se može osvojiti. Ukupno je proslavio osvajanje čak 22 trofeja kao igrač Reala. Ove sezone je odigrao 51 utakmicu i zabio šest golova uz šest asistencija.

Komentari

komentara

« Povratak