MATTHÄUS OTKRIO ZA KOJU ZVIJEZDU VIŠE NEMA MJESTA U BAYERNU: “Odredite mu cijenu i sretan put!”

FOTO:

Jedan od često najoštrijih kritičara Bayern Munchena je legendarni Lothar Matthaus. Ovaj put, javno je prozvao igrača za kojeg, po njemu, više nema mjesta u Barvarskoj momčadi.

Bez dlake na jeziku

Bivši nogometaš Bayerna često kritizira rad čelnika bavarskog giganta, a sad se na meti našao i jedan igrač Radi se o francuskom reprezentativcu Lucasu Hernandezu:

„Odmah bih prodao Lucasa Hernandeza. Od zahvalnosti prema klubu očito nije ostalo ništa. Istina je da je uvijek pokazivao mentalitet na terenu, ali je također bio ozlijeđen nekoliko puta tijekom mjeseci. Kao igrač, morate to zapamtiti i ostati vjeran. On očito više nema respekta za klub, ja bih mu stavio cijenu i poželio sretan put.“

Lucas je došao iz Atletico Madrida 2019. godine za rekordnih 80 milijuna eura, ali ne želi da produži ugovor s Bavarcima koji traje do ljeta 2024. godine.

Još jedan od igrača koji ne želi nastaviti suradnju s Bayeenom je Benjamin Pavard. Matthaus i o njemu ima stav:

„Budući da drugi Francuz, Benjamin Pavard, također želi otići, imena o kojima se šuška Kyle Walker i Južnokoreanac Kim stvarno su dobri transferi. Jedan od njih je imao fantastičnu sezonu u Napulju i to nije jedini razlog zašto bi se sjajno uklopio u Bayern. Walker je desni stroj, ali ne više najmlađi. To je čovjek za sljedeće dvije godine.”

Komentari

komentara

« Povratak