MENADŽER NAJAVIO ODLAZAK: Evo tko će ostvariti veliki transfer iz Dinama!

FOTO:

Dinamo Zagreb ove nedjelje ima priliku doći do novog naslova prvaka Hrvatske, a vrlo brzo nakon toga će se napraviti velike promjene u svlačionici.

Očekuje se odlazak nekih igrača, a uprava je već nagovijestila dolazak vrlo dobrih pojačanja. U pitanju su veznjak Robert Ljubičić i napadač Josip Drmić, dok još uvijek nije poznato tko će voditi momčad sljedeće sezone s obzirom da je Ante Čačić došao samo privesti sezonu kraju.

A u novu sezonu Dinamo bi mogao ući bez Luke Ivanušeca. Njegov menadžer Marko Naletilić rekao je u jednom podcastu da ima puno interesa za Ivanušeca i da je njegov odlazak ovog ljeta realan. Operacija trbušnog zida zaustavila ga je u napredovanju, ali on je svejedno vrlo tražen tip igrača, kakvih nema puno za 15-20 milijuna eura, koliko će Dinamo za njega tražiti.

Komnenu Andriću se još jednu sezonu ne sjedi na klupi i on je nedavno izjavio da će na ljeto vidjeti kakav će mu status biti u klubu sljedeće sezone. Srpski napadač dobro je koristio svoju minutažu, ali nije igrao dovoljno da bi mogao konkurirati Drmiću za mjesto prvog napadača.

BOMBA IZ PORTUGALA: BENFICA KUPILA HRVATA ZA 5 MILIJUNA EURA!

Komentari

komentara

« Povratak