MNOGI SU U NEVJERICI: Harry Maguire dobio povećanje plaće!?

FOTO:

Najskuplji defanzivac svijeta, Harry Maguire ima razloga za zadovoljstvo. Bez obzira na brojne kritike, od početka ovog mjeseca ima veću plaću u Manchester Unitedu.

Koliko sreće ima ovaj čovjek?

Harry Maguire ima razloga za zadovoljstvo. Unatoč katastrofalnim igrama tijekom protekle sezone i oštrim kritikama stručnjaka i navijača, Unitedov defenzivac je s prvim danom ovog mjeseca dobio povećanje plaće. Razlog je plasman u Ligu prvaka. Maguireova prošle sezone iznosila je oko 200.000 funti tjedno, a engleski mediji javljaju kako će sada biti povećana „za dvoznamenkasti postotak“.

U svakom slučaju, ovakav rasplet situacije će dodatno otežati nakane kluba da se riješe ovog igrača, jer za sada nema potencijalnih kupaca koji bi ga bili spremni ovako plaćati. Podsjetimo, Harry Maguire je 2019. godine stigao na Old Trafford iz Leicestera u transferu vrijednom 87 milijuna eura.

U protekle četiri godine na Teatru snova Maguire je doživio brojna poniženja i blamaže, no ti nikako nije utjecalo na njegova primanja. Štoviše, ugovor s Unitedom mu traje do 2025. i on ga nema nikakvu namjeru napustiti.

Za najbolje analize kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak