MOMCI KOJI ŽIVE U PROŠLOSTI: Skandalozna poruka Delija o pobjedničkoj akciji ‘Oluja’…

FOTO:

Crvena zvezda apsolutni je vladar u srpskom nogometu kada se pogleda posljednjih šest godina. Treba pohvaliti i njihov kompletni klupski nogomet koji je uoči nove sezone došao na visoko 11. mjesto prema UEFA-inim nacionalnim koeficijentima.

Zbog toga srpski prvak ima direktni plasman u grupnu fazu Lige prvaka, dok drugoplasirani može ući u skupinu preko izuzetno teškog puta koji je posložen za neprvake. A strašna dominacija Zvezde nastavljena je i u novoj sezoni.

Naime, danas su u sklopu drugog kola pobijedili Napredak iz Kruševca 4:0 u drugom kolu srpskog prvenstva. Aktualni je prvak poveo u petoj minuti golom Krassoa, a u 35. je Bukari povisio na 2:0. Treći gol zabio je Mijailović u 37. minuti, a Krasso je pogodio za konačnih 4:0. Zvezda nakon dva kola ima dvije pobjede uz gol-razliku 9:0.

Za vrijeme utakmice Zvezdine Delije posvetile su transparent jučerašnjoj 28. obljetnici Oluje, vojno-redarstvene operacije u kojoj su Hrvatska vojska i policija oslobodile okupirana područja Republike Hrvatske pod nadzorom pobunjenih Srba na kojima je bila uspostavljena paradržava Republika Srpska Krajina i bez kakva međunarodnoga priznanja.

Tijekom prvog poluvremena mogla se jasno vidjeti parola u kojoj je pisalo: “Svako u amanet nek ostavi svom sinu srpsku trobojku da zavijori u Kninu.” Delije već dugi niz godina šalju razne političke poruke i nije prvi put da se bave Olujom.

Komentari

komentara

« Povratak