Možete li pasti niže, gospodine? De Boer otvoreno optužio Hrvata za neslavnu epizodu u Milanu!

FOTO: ANSA/MATTEO BAZZI

Legenda nizozemskog nogometa i trenutno trener bez posla Frank De Boer, odlučio je uputiti vatrene strelice prema svojim bivšim igračima u Interu.

De Boer se osjeća izdanim

Na udaru su se posebno našli sjajni napadač Mauro Icardi i hrvatski veznjak Marcelo Brozović.

“Taman kad pomisliš da je sve u redu, da se sve smirilo, Mauro Icardi izađe sa svojom knjigom i krene svađa s navijačima. Pa onaj Marcelo Brozović izađe u disko i moram ga kazniti! Bio sam tamo samo tri mjeseca, ali činilo mi se kao da je prošla cijela godina. U Interu sam se morao boriti s toliko nenogometnih stvari i to me gazilo, crpilo energiju iz mene”, otkrio je De Boer za engleske medije.

Nizozemac je nekoliko puta znao kazniti Brozovića, ali nikad nije govorio u čemu je problem. Sad je ipak sve otkriveno jer mnogi su pričali kako Marcelo nema mjesta u njegovim taktičkim zamislima.

“Bilo je jako teško napustiti Ajax nakon šest godina, no osjećao sam se kao Guardiola u Barceloni. Znao sam da je bila potrebna promjena, novi izazov i u trenerskoj karijeri”, rekao je nizozemski stručnjak pa na kraju objasnio zašto kažnjava igrače:

“U mom nogometu disciplina je sve. Jednom prilikom je El Hamdaoui u Ajaxu bio jako bezobrazan prema meni. Odmah mi je bilo jasno da mu moram dati do znanja tko je šef. Ostavio sam ga u svlačionici. Igrači vas moraju poštovati, inače gubite nadzor nad svlačionicom.”

Engleska je u šoku: Claudio Ranieri dobio otkaz u Leicesteru!

https://nogometne-vijesti.hr/europska-liga/izvuceni-parovi-osmine-finala-europa-lige-imamo-belgijski-njemacki-derbi-mourinho-ide-daleki-put/

Komentari

komentara

« Povratak