NA POMOLU VELIKI POSAO: Evo tko je došao u Zagreb zbog Josipa Šutala!

FOTO:

Član zagrebačkog Dinama i hrvatski reprezentativac, Josip Šutalo, vrlo vjerojatno će u narednim danima kompletirati veliki inozemni transfer, tvrde Sportske novosti.

Naime, nizozemski mediji raspisali su se kako je direktor Ajaxa, Sven Mislintat viđen u amsterdamskoj zračnoj luci Schiphol kako se ukrcava u avion za Zagreb gdje namjerava s Dinamom dogovoriti transfer Josipa Šutala.

Nizozemski gigant je prije nekoliko dana prodao glavnog stopera Timbera za čak 40 milijun eura u Arsenal te sada aktivno traži njegovu zamjenu, a izbor je pao na igrača Dinama. Šutalo vrijedi 18 milijuna eura, a Modri navodno traže 20 milijuna eura.

Ono što bi moglo kočiti cijeli transfer je informacija da Dinamo želi zadržati Šutala sve dok ne prođe barem dvije prepreke u kvalifikacijama za Ligu prvaka, u prijevodu dok se ne plasiraju u Play-off, posljednju stepenicu prije ulaska u grupnu fazu. To smo već znali viđati u Dinamu kada su odlazili ključni igrači poput Marka Pjace, Marka Roga pa i Marija Mandžukića davne 2010. godine kada su Modri prošli slovenski Koper.

Ono što je bitno, ako Ajax doista bude konkretan, Šutalo je načelno zainteresiran, rado bi potpisao za Kopljanike postigne li se dogovor svih strana te bi tako nastavio karijeru u četverostrukom prvaku Europe.

Komentari

komentara

« Povratak