NEKA NOVA HRVATSKA: Dalić objavio sastav za dvoboj protiv Slovenije!

FOTO: HINA/ Edvard ŠUŠAK

Hrvatska nogometna reprezentacija sutra ima prijateljski susret protiv Slovenije, a dvoboj počinje u 15:00. Dan uoči utakmice hrvatski izbornik, Zlatko Dalić, odradio je presicu za okupljene novinare.

Otkrio je sastav koji će, kako je i najavljeno, igrati u formaciji 3-5-2, a on glasi ovako: Livaković – Ćaleta-Car, Pongračić, Gvardiol – Juranović, Modrić, Jakić, Kovačić, Perišić – Budimir, Kramarić

“Radio sam puno da Hrvatska igra ovaj turnir u Kataru. Prvo da mi vidimo i priviknemo se na ove uvjete. Moja želja bila je da igramo s Katarom, međutim nije to tako ispalo. Mislim da i mi i Katar imamo dobre protivnike. Bit će lijepo da i domaćin napravi dobar rezultat, imam tu lijepa sjećanja i nadam se da će se tako nastaviti dalje”, rekao je Dalić pa odgovorio slovenskom novinaru:

“Znam da se kroz vaše medije provukla priča da smo mi ovdje više radi team buildinga, što nema uopće veze. Kek je sjajan izbornik i bit će teška utakmica. Ne želim da se krive stvari provlače kroz medije, puni respekt, mi smo se pripremili i za Sloveniju i za Bugarsku. Bio sam taj koji je predložio da Slovenija dođe na ovaj turnir. Mislim da ćemo sutra imati dostojnog protivnika.”

SENZACIJA DANA: NEWCASTLE UNITED KUPUJE PSG-OVU ZVIJEZDU ZA 238 MILIJUNA EURA!?

Komentari

komentara

« Povratak