NEKA SI MU REKAO: Dani Alves prvi put u životu kritizirao prijatelja Messija!

FOTO:

Lionel Messi podigao je mnogo prašine uputivši otrovne strelice prema južnoameričkom nogometnom savezu. Sada je zbog toga dobio odgovor od Dani Alvesa, nekadašnjeg suigrača iz Barcelone s kojim je osvojio velik broj trofeja.

Podsjetimo, argentinski čarobnjak Messi kritizirao je tamošnji savez gotovo cijeli turnir. Prvo su mu smetali loši tereni, a zatim je žestoko iskritizirao suce tog turnira da bi na kraju optužio kako je sve namješteno jer se sve radi u korist Brazila, domaćina turnira. Da, na kraju je Brazil osvojio ovogodišnju Copa Americu.

A Leo je totalno ‘poludio’ u dvoboju za treće mjesto koji su odigrali Argentina i Čile. Messi i Medel preoštro su dobili crveni karton prilikom jednog naguravanja u prvom poluvremenu. Messi je nakon utakmice odbio primiti medalju te je uputio brutalne kritike kako je cijeli turnir korumpiran.

Zbog svog komentara Messi je izazvao žestoku reakciju javnosti u Brazilu, ali i reprezentativaca ove zemlje. Oglasio se i Dani Alves koji je jako dobar prijatelj s Messijem, ali ovaj put jednostavno nije mogao stati na stranu kapetana Argentine.

“Pokazao je nepoštovanje tvrdnjama da je trofej kupljen. Mi smo jako dobri prijatelji i to svi znaju. No, ako mi je on prijatelj ne mora značiti da govori istinu. Rekao je neke pogrešne stvari, ali to je vjerojatno bilo u afektu”, poručio je Dani Alves.

BOMBA IZ MAKSIMIRA: ŠPANJOLSKI GIGANT OPASNO ZAGRIZAO ZA OLMA!

MA TKO ĆE TO NAPRAVITI? Messiju prijeti najveća kazna u povijesti nogometa?

Komentari

komentara

« Povratak