NEKADAŠNJI VATRENI O DANIMA IZ BAYERNA: „Nitko se ne može usporediti s njim ali on je tip s kojim možete surađivati samo godinu dana“

FOTO:

Bivši hrvatski reprezentativac Danijel Pranjić igrao je za njemačkog giganta Bayerna između 2009. te 2012. godine. Te godine bile su mu ujedno i najuspješnije u karijeri, svlačionicu je dijelio zajedno sa Ivicom Olićem dok mu je trener bio legendarni Louis van Gaal.

Upravo je o njemu Pranjić govorio u razgovoru za Goal te otkrio mnoge zanimljive stvari…

“Bio je opsjednut filozofijom igranja što preciznijeg nogometa. Igrači su od toga profitirali, a ja osobno nisam imao boljeg trenera u karijeri. Zbog njegovog načina razmišljanja profitirao je cijeli klub. Samo pogledajte Bayern prije Van Gaala i poslije, razlika je golema. Ali s druge strane, bio je jako teška osoba. Ja s njim nisam imao problema, imali smo sjajan odnos, ali on je tip trenera s kojim kao momčad možete surađivati samo godinu dana.” – priča bivši Vatreni.

Izjavio je kako se jedna zvijezda nikako nije slagala s njegovim metodama rada, riječ je Francku Riberyu.

“Njihov odnos bio je napet od prvog dana jer je trener želio da igra na poziciji desetke, ali on nije bio sretan i želio je igrati samo na lijevom krilu. Mislim da je Franck možda više slijedio trenerove upute da bi bilo bolje raspoloženje unutar momčadi i da bi momčad dulje radila sa Van Gaalom.”

Na kraju je dodao kako je Ribery uz Luku Modrića njegov najbolji suigrač u karijeru te da je van Gaal najveći nogometni stručnjak kojega je upoznao. Danijel je i dalje aktivan kao nogometaš u 38. Godini, igra za ciparskog drugoligaša Ayie Nape.

OBJAVLJENA ŠOKANTNA SNIMKA: IGRAČ DINAMA DOBIO TAKVU ŠAMARČINU DA SE SRUŠIO SA STOLCA!

VELIKI PROBLEMI: Hrvatski prvoligaš ugasio drugu momčad zbog krize!

Komentari

komentara

« Povratak