NEŠTO JE TRULO U DINAMU: Ovo se na Maksimiru nije dogodilo godinama!

FOTO:

Aktualni hrvatski prvak Dinamo Zagreb razbijen je danas u Maksimiru od strane splitskog Hajduka. Bilo je 2:0 za Bijele, a opet smo vidjeli bezidejne igrače Dinama.

A nakon utakmice dokaz da je nešto trulo u Dinamu. Naime, novinari su čekali da uhvate poneku izjavu od igrača Modrih, ali to se nije dogodilo. Preko kluba su saznali da izjava nijednog prvotimca Dinama nakon poraza – neće biti. Vrlo je to čudna situacija u Maksimiru, i prije se znalo gubiti važne utakmice ali su se davale izjave za medije. Ovaj put nema pokoja rečenica niti za klupsku televiziju.

No, nikad nije dobro kad igrači ušute nakon poraza, kad ne žele pričati, jer to može svašta sugerirati. Ili da se ne znaju nositi s porazima, ili nisu u stanju suočiti se s kritikama, ili su doista toliko psihološki potonuli.

Ne sjećamo se da su Dinamovi igrači zadnjih godina šutjeli nakon poraza, uvijek je netko izišao pred mikrofon, makar klupski. Gdje je nestao taj karakter, taj gard, onaj ‘mi smo Dinamo’, koji često spominju? Neki zlobnici bi rekli, šutjeli na terenu, šutjeli i poslije…

Kako bilo, trener Kopić će imati pune ruke posla kako bi posložio vidno uzdrmanu momčad, nije to nimalo lagan zadatak.

NIJEMCI OBJAVILI ŠOKANTAN POPIS NOGOMETAŠA I DJELATNIKA KOJI SU KOLABIRALI ILI UMRLI POSLJEDNJIH MJESECI

 

Komentari

komentara

« Povratak