NEZAHVALNI FRANCUZ: Evo kakvu ponudu je odbio Pogba poručivši kako je to “ništa”…

FOTO:

Paul Pogba napustio je Manchester United nakon što mu je istekao ugovor. Još uvijek je u potrazi za novim klubom, no sve je izglednije da će se kao slobodan igrač vratiti u Juventus, za koji je igrao od 2012. do 2016. godine. Dok on traži klub, istovremeno izlaze epizode dokumentarnog serijala Pogmentary, koji prikazuje Pogbin život.

The Athletic je iz tog dokumentarca, koji snima Amazon Prime, izdvojio jedan zanimljiv isječak. Naime, u njemu se vidi razgovor Pogbe i njegovog bivšeg agenta, pokojnog Mina Raiole, iz prošlog lipnja. Tada su raspravljali o ponudi Manchester Uniteda za produljenje Pogbinog ugovora.

Unitedova druga ponuda bila mu je povisiti plaću s 290 tisuća funti tjedno na 300 tisuća funti tjedno, čime bi ostao jedan od najplaćenijih nogometaša svijeta. On je, kada je to čuo, iznervirano odgovorio: “Kako možeš reći igraču da ga želiš i onda mu ponuditi ništa? Ovo još nikad nisam vidio.”

Podsjetimo, Pogba je seniorsku karijeru započeo u Unitedu, no nije se uspio nametnuti u prvoj ekipi pa je otišao u Juventus gdje je postao zvijezda.

United ga je nakon četiri godine kupio za 105 milijuna eura. Prema pisanju talijanskih medija, Pogba bi s Juventusom trebao potpisati ugovor za plaću od osam milijuna eura godišnje – što je, dakle, manje od onoga što je u Unitedu okarakterizirao kao “ništa”.

SLUŽBENO: BORUSSIA DORTMUND DOVELA HRVATA!

Index.hr

Komentari

komentara

« Povratak