NOVE INFORMACIJE GOVORE O VELIKOM PROPUSTU GRČKE POLICIJE: Još jučer su upozoreni na huligane!

FOTO:

Iako ništa više ne može vratiti izgubljeni život, nove informacije pomalo rasvjetljavaju okolnosti vezane za krvave nerede koje su izazvali Bad Blue Boysi u Ateni.

Grci upozoreni još jučer

U velikim navijačkim neredima koje su izazvali Bad Blue Boysi u Ateni, jedan je navijač AEK-a izgubio život.

Kako javlja grčki portal SKAI tamošnje su vlasti još jučer bile upozorene na skupinu huligana koja putuje u Atenu. Naime, crnogorske granične vlasti pismeno su obavijestile grčke vlasti o kretanju navijača zagrebačkog Dinama. Obavijest o BBB poslana je u urede grčke policije još jučer ujutro u 09:22. U relevantnom dokumentu navedeno je da je oko 120 osoba, koje su okarakterizirane kao “opasni navijači” prešlo granicu. Pri tom, grčka su vlasti dobile precizan opis vozila i registarskih oznaka hrvatskih huligana.

Također, hrvatska policija je još 4. kolovoza 2023. u Grčku poslala sve prikupljene informacije o navijačima koji bi se mogli uputiti u Atenu putem međunarodnih kanala Europola i Interpola. Iste informacije su dostavljene i policijama ostalih država koje se nalaze na ruti proputovanja – Srbiji, Crnoj Gori, Albaniji, Makedoniji i Kosovu, priopćio je MUP.

Na žalost, tragedija nije spriječena…

Komentari

komentara

« Povratak