NOVI ANGAŽMAN: Slaven Bilić ponovno preuzima izborničku funkciju?!

FOTO:

Bivši hrvatski reprezentativac i izbornik, Slaven Bilić, nije se dugo zadržao u dalekoj Saudijskoj Arabiji. Dobio je otkaz u tamošnjem velikanu Al Ittihadu nakon svega pet mjeseci, popularni Nane je pokušao podignuti posrnulu ekipu, ali mu to nije pošlo za rukom i razočarano se vratio kući.

Preuzima Škote?

Ali, čini se da neće morati dugo čekati na nove izazove, prema otočkim medijima i kladionicama jedan je od glavnih favorita za preuzimanje nacionalne selekcije Škotske! Alex McLeish je nakon slabog starta u kvalifikacijama za Euro 2020. godine dobio otkaz i traži se novi izbornik.

“Škotskoj treba karizmatični vođa kojem ljudi mogu vjerovati i koji može ujediniti reprezentaciju. Netko tko može poruku igračima prenijeti jasno i odlučno, netko tko na našu reprezentaciju gleda na drugačiji način i netko tko može inspirirati igrače. Netko s iskustvom u kvalifikacijama. Netko poput Slavena Bilića”, piše tamošnji sportski novinar Jonathan McFarlane.

“Hrvat bi bio skup, ali ispunjava sve što se traži od jednog izbornika. Tečno govori njemački, talijanski i engleski jezik, diplomirani je pravnik, a kao televizijski komentator odiše karizmom i pokazuje veliko poznavanje igre. Bio bi čovjek koji bi našoj reprezentaciji konačno mogao donijeti uspjeh.” – zaključio je na kraju.

Ipak, kao prva opcija nameće se izbornik mlade vrste Scott Gemill, koeficijent na Slavena je točno 15, ostali kandidati su David Moyes, Sam Allardyce, Gordon Strachan te Steve Clarke.

NIŠTA BEZ HRVATA: Pogledajte Rebićevu majstoriju koja je zaludila Europu!

DANAS SLUŽBENO POTPISIVANJE: Kinezi ulažu 150 milijuna eura u hrvatski nacionalni stadion, HNS „izvisio“ iz cijele priče!

Komentari

komentara

« Povratak