NOVI HRVAT NA ČIZMI? Talijanski velikan obnovio interes za Josipa Brekala!

FOTO:

U medijskim kuloarima se dosta hrvatskih nogometaša dovodilo u kontekst prelaska u talijanskog velikana AC Milan. Livaković i Erlić samo su od nekih potencijalnih pojačanja za Rossonere, sada talijanske novine tvrde da se obnovilo zanimanje za Josipa Brekala!

Krilni igrač Wolfsburga bio je meta Zvonimira Bobana dok je stolovao na San Siru, upravo je legendarni kapetan Vatrenih inzistirao na dolasku Ante Rebića dok je u planu bio i Brekalo. No, u međuvremenu je Boban napustio klub pa je transfer propao. Sada se ta priča opet aktualizirala jer Pioli ne može biti previše zadovoljan sa Castillejom i mladim Saelmaekersom.

Brekalo je ove sezone dosada upisao 31 utakmicu za Vukove uz četiri gola i isto toliko asistencija. Očekuje ga nastup na Europskom prvenstvu pa nije nemoguće da nakon turnira napravi transfer karijere i pojača slavni klub sa San Sira.

Kao moguće opcije uz Brekala se spominju Ikone iz Lille te sjajni Thauvin iz Marseillea. Interes za mladu zvijezdu Kockastih su dosada pokazali i Roma, Atalanta te Lille.

Komentari

komentara

« Povratak