NOVI KOLEGA U NAPADU: Evo što je Ibrahimović rekao na dolazak Mandžukića!

FOTO:

Bivši hrvatski reprezentativac, Mario Mandžukić, danas će potpisati za AC Milan! U pitanju je šestomjesečni ugovor koji će se automatski produžiti na godinu dana ukoliko Rossoneri osiguraju nastup u Ligi prvaka. A to zaista ne bi trebao predstavljati problem.

Prema informacijama insajdera u Milanellu, doznaje se i da je Ibrahimović bio za Mandžukićev dolazak. Logično je da se konzultira čovjeka koji je svojim dolaskom prošle zime inicirao sve iskorake koji su se dogodili, odnosno doprinio da se Milan upusti već sada u borbu za scudetto.

Ibra je jednostavno kazao: “Dovedite Hrvata!”. Njegova želja danas će biti ispunjena. Super Mario će potpisati za nekoliko sati, a večeras će njegovi novi suigrači pokušati doći do nove pobjede na gostovanju kod Cagliarija.

Mario Mandžukić je uvijek isticao da mu je Ibrahimović idol. Sasvim sigurno to zna i Ibrahimović, koji i inače najviše respektira “nabrijane” tipove, koji imaju gard prgavca i spremni su se “potući” za svoja uvjerenja.

No, iznad svega Mandžukić je i provjerena napadačka vrijednost koja će Milanu jako dobro doći da izdrži trku na tri fronta. Jer gdje god je igrao Mandžukić je garantirao dobar prosjek golova i važne doprinose u borbi za trofeje.

Komentari

komentara

« Povratak