NOVI POČETAK: Alen Halilović pronašao novi klub!

FOTO:

Nekadašnji supertalentirani hrvatski nogometaš, Alen Halilović, pronašao je novi klub. Bivši igrač Rijeke proveo je drugi dio prošle sezone bez kluba nakon što su iznenada propali pregovori s grčkim Arisom.

No, sada je vrijeme za novi početak. Njemački Transfermarkt piše kako je Halilović ipak pronašao novi klub, koji će mu biti čak 12. u neobičnoj karijeri. Riječ je o španjolskom drugoligašu CD Eldenseu. Halilović još nije potpisao ugovor, ali sve je dogovoreno i čeka se samo službena objava posla.

Transfermarkt piše kako će Halilović potpisati jednogodišnji ugovor s opcijom još jedne sezone. Eldense je prošle sezone izborio nastup u drugoj španjolskoj ligi, momčad prema Transfermarktu vrijedi 3.45 milijuna eura, a Halilović će biti jedini stranac u ekipi.

Halilović je prije deset godina zaigrao za Hrvatsku protiv Portugala i sa 16 godina postao najmlađi reprezentativac u povijesti Hrvatske. Predviđala mu se tada velika karijera, a godinu kasnije je otišao iz Dinama u Barcelonu za pet milijuna eura. Međutim, u Barceloni se nije nametnuo. Kasnije je igrao za Sporting Gijon, Las Palmas, Hamburg, Milan, Standard, Heerenveen, Birmingham i Reading.

Komentari

komentara

« Povratak