SLUŽBENO: Evo kad počinje prijelazni rok u HNL-u!

FOTO:

Izvršni odbor HNS-a održao je sjednicu gdje su donijeli još neke odluke vezane za HNL koji bi će se nastaviti početkom lipnja. Pa je tako odlučeno da će se sve utakmice igrati bez gledatelja, uz što manji broj nazočnih osoba na stadionu, a ljetni prijelazni rok započet će 27. srpnja.

Također, izdane su upute sucima i ekipama za izlazak i ponašanje na terenu za igru do kraja natjecateljske godine 2019./20.

Priopćenje donosimo u cijelosti:

Izvršni odbor je odlučio kako će, iznimno od odredbe članka 31. stavka 2. Pravilnika o statusu igrača i registracijama, ljetni prijelazni rok u 2020. godini trajati od 27. srpnja do 18. listopada 2020. Klubovima koji do početka prijelaznog roka nisu završili natjecanje iz natjecateljske godine 2019./20., prijelazni rok počinje prvi dan nakon što su završili navedeno natjecanje.

IO je odlučio kako će se natjecanje 1. HNLŽ u natjecateljskoj godini 2019./20. nastaviti 14. lipnja 2020. prema postojećim Propozicijama natjecanja, ako se dobije odobrenje Nacionalnog stožera Civilne zaštite RH. Kalendar natjecanja u preostalom dijelu natjecanja čini sastavni dio ove odluke.

Također, natjecanje 1. HMNL u natjecateljskoj godini 2019./20. nastavit će se 12. ili 19. lipnja 2020., uz promijenjene Propozicije natjecanja u dijelu doigravanja, ako se dobije odobrenje Nacionalnog stožera civilne zaštite RH. Kalendar natjecanja i odluka o izmjenama Propozicija natjecanja donijet će se naknadno..

GRADI SE MOĆNA EKIPA: MANCHESTER UNITED POTPISAO JEDNOG OD NAJTRAŽENIJIH NAPADAČA EUROPE UZ ODŠTETU OD 70 MILIJUNA EURA!

NIJE OSTVARIO POTENCIJAL: Nekada je igrao za poznati MLS klub i Hajduk, sada će nastupati u četvrtoj španjolskoj ligi!

OVO NISMO OČEKIVALI: NEĆETE VJEROVATI TKO ODLAZI IZ DINAMA..

KUHA SE U ITALIJI: Zvijezda Juventusa seli u SAD, Napoli i Roma dovode prva pojačanja!

Komentari

komentara

« Povratak