ODGOVOR NA PROZIVKE: „Sinjski dijamant“ optužen za skandal u Rumunjskoj, evo njegove verzije istine!

FOTO:

Bivši mladi reprezentativac i napadač Hajduka, Ante Vukušić, našao se u vrlo neugodnom položaju čime je postao glavna tema u nogometnoj Rumunjskoj. Predsjednik Sepsija ga je preko medija optužio da ih je Vukušić prevario te potpisao za velikana FCSB bez da je vratio novac za avionsku kartu.

“Kupili smo mu avionsku kartu da dođe u Sfantu Gheorge. Sletio je u Bukurešt i nije došao kod nas pa je za FCSB odigrao deset minuta u cijelom prvenstvu. Sve je imao spremno, samo što nisam ugovor potpisao e-mailom, jer to nije vrijedilo. U FCSB-ju je dobio polugodišnji ugovor, a kod nas mu je nuđeno da potpiše na dvije i pol godine. Novac nije bio puno manji nego u Bukureštu, mislim da je kod nas imao devet tisuća, a u FCSB-u deset tisuća eura.” – rekao je Laszlo Dioszegi za Pro Sport.

Vukušić se osvrnuo na navodni skandal i prokomentirao cijelu situaciju za portal 24 sata.

“To je velika laž! Došao sam u FCSB direktno, nije tu bio u igri nikakav menadžer, i bez obzira na to tko je kome plaćao karte i tko je koga gdje zvao, to nema nikakve veze sa mnom. Ovo je smišljeni pokušaj da se unese nemir pred kraj prvenstva. Uostalom, kako on može znati da imam 1000 eura više nego što bih imao tamo? Otkud on zna kakvi su moji ugovori i dogovori? To nema nikakve veze s istinom. Istina je da me zvao FCSB, najveći rumunjski klub koji ima tradiciju, za razliku od Sepsija.” – poručio je bivši član splitskih Bijelih.

Komentari

komentara

« Povratak