ODVRATNI I BEZOBRAZNI: Engleski mediji žestoko ismijali Hrvatsku!

FOTO:

Malo tko je fan otočkog načina pisanja u kojem zaista uživaju blateći nekoga. A svi dobro znamo kako su samo guštali prije polufinalne utakmice Svjetskog prvenstva u kojem su igrali Engleska i Hrvatska. Pisali su kako je to već gotova stvar i kako će sigurno zaigrati u finalu protiv Francuske. Radile su se analize i zafrkancije na račun Vatrenih, a onda su još jednom dobili strašan udarac zbog podcjenjivanja i bahaćenja. No, sad su došli na svoje…

ISMIJAVANJE…

Naravno da bahate Engleze itekako boli taj poraz iz polufinala, jer to smo mogli vidjeti u raznim intervjuima njihovih nogometaša. Neki nisu mogli spavati, a pojedine igrače to još uvijek ganja jer smatraju kako su bili bolji i da mi nismo zaslužili otići u finale.

Daily Mail donio je naslov: ”Nakon noćne more na SP-u, nova Španjolska razbila Hrvatsku! Je li ovo početak nove dominacije?”

Isti portal napisao je i da je Španjolska posramila finaliste nevjerojatnim, spektakularnim i ”majstorskim” golovima. Novinar Daily Maila arogantno je dodao i ”trebali smo mi biti u finalu prije dva mjeseca umjesto njih”, aludirajući time na poraz protiv Hrvatske u polufinalu.

Mirror je imao najžešći naslov: ”Španjolska – Hrvatska 6:0! Marco Asensio ponizio finalista SP-a”

The Guardian je bio nešto blaži u kritikama i nije objavio vijest preko cijele naslovnice, no u samome članku nije propustio kritizirati igru Dalićeve momčadi. Ironično spominjanje ”tisuće besmislenih dodavanja” ide na račun igre Luisa Enriquea koji ih je prošloga tjedna pobijedio na Wembleyju 2:1. Ipak, poraz hrvatske reprezentacije opisali su kao bolan, a igru Hrvatske šokantnom. 

The Sun je vijest popratio naslovom ”La Roja uništila finaliste Svjetskoga prvenstva u Ligi nacija”. Istaknuli su da je ovo ”dan za pamćenje” za Španjolce, a ”dan za zaborav” za Hrvate.

OD VIŠKA GLAVA NE BOLI? TALIJANSKI REPREZENTATIVAC SE NAKON LJETA VRATIO S 15 KILOGRAMA VIŠKA!

SRBI NA APARATIMA: Ludi mediji napali Ramosa zbog proslave pogotka, a nasmijat će vas zašto igrač Reala tako slavi pogotke!

Komentari

komentara

« Povratak