OGLASIO SE HAJDUK: Problem nije Livaja! Evo zašto Bijeli nisu čestitali Vatrenima na povijesnom uspjehu…

FOTO:

Digla se velika hajka u domaćim medijima nakon što su gotovo svi HNL vodeći klubovi čestitali Vatrenima na povijesnom uspjehu, osim jednog kluba. U pitanju je Hajduk Split.

Mnogi su zbog toga pomisli kako su Splićani ljutiti zbog onog događaja s Livajom kad se ovaj dan nakon skandala samovoljno povukao iz reprezentacije. Neki su čak pisali kako je osjetio da nema podršku iz HNS-a pa se odlučio povući iz kampa. Srećom, to nije omelo Vatrene koji su jučer razbili Nizozemsku te se plasirali u finale Lige nacija.

No, ne krije se tu nikakva posebna, suptilna poruka, piše Slobodna Dalmacija. Iz kluba su se očitovali po tom pitanju i razjasnili situaciju.

“Običaj nam je čestitati na kraju natjecanja, kako u nogometu, tako i u bilo kojem drugom sportu. Isto smo učinili i nakon Svjetskog prvenstva u Katru”, poručili su iz Hajduka i tako stali na kraj nagađanjima, teorijama zavjere i tko zna čemu…

Čestitka s Poljuda, dakle, sigurno stiže – u nedjelju. Vidjet ćemo hoće li nas razveseliti s novom medaljom, i jesu li Vatreni nakon srebra i bronce spremni otići do samoga kraja.

Komentari

komentara

« Povratak