OPET ONI PO SVOME: Navijači Dinama ipak stigli u Prag!

FOTO:

Hrvatski prvak Dinamo Zagreb danas od 19:00 igra uzvratni susret Play-offa Europske lige protiv češkog prvaka Sparte iz Praga.

Uoči utakmice iz Dinama su, baš kao i uoči gostovanja u Ateni kod AEK-a, zamolili svoje navijače da ne putuju na gostovanje. Međutim, navijači opet rade kontru. Češki portal Blesk piše kako su Bad Blue Boysi stigli u Prag, iako im je UEFA zabranila da uđu na stadion. “Navijači Dinama poznati su po agresivnosti, sad će i Prag osjetiti njihov bijes”, piše Blesk.

“Policija i imigracijska služba te specijalne jedinice sudjelovat će u osiguravanju gradskih ulica. Fokusirani su na prostor oko stadiona i centar grada. Gostujući navijači ne smiju ući na stadion, ali mogu se kretati po cijelom gradu”, izjava je policije koju prenosi češki medij.

Bad Blue Boysi otišli su tako i na gostovanje u Atenu kod AEK-a, iako im je bio zabranjen ulazak na stadion. U neredima koje su izazvali poginuo je jedan grčki državljanin. Dinamo je zbog toga zamolio sve svoje navijače da ne odlaze u Češku.

Dinamo brani vodstvo 3:1 iz prve utakmice koja se prije točno tjedan dana igrala u Zagrebu…

Komentari

komentara

« Povratak