OVI STVARNO NISU NORMALNI: Adidas šokirao Real Madrid zahtjevom oko Modrića?

FOTO:

Španjolski El Nacional piše da bi potencijalni transfer Kyliana Mbappéa (24) iz PSG-a u Real Madrid mogao izazvati neočekivane probleme.

Naime, Adidas je Realov sponzor i njihov je plan da Mbappé preuzme dres s brojem deset odmah po dolasku u klub, a ova je Adidasova želja šokirala Realove čelnike, piše isti izvor. U Adidasu smatraju kako bi prodaja Mbappéovih dresova s brojem deset značajno pojačala prodaju, ali nešto se pita i dokapetana Luku Modrića, koji nosi taj broj.

Vinicius Junior preuzeo je od ove sezone dres s brojem sedam, a Rodrygo će po novoj podjeli nositi broj 11, što isključuje preostale Adidasove želje oko novog Mbappéovog broja. Adidas navodno želi da Mbappé bude desetka, a ne devetka, koja je ostala upražnjena nakon odlaska Karima Benzeme u Al Ittihad. “Modrić trenutno nosi broj 10 na leđima i zato Adidas želi da ga Real Madrid proda ili mu promijeni broj na dresu”, piše El Nacional.

Modrić Realovu desetku nosi od sezone 2017./2018., a po dolasku u madridski klub nosio je 19. U karijeri je nosio i dresove s brojem 23 (Zrinjski Mostar) te 14 (Tottenham Hotspur), a u jednom je navratu 2004. nosio sedmicu u nastupu za U-21 reprezentaciju Hrvatske.

Podsjetimo, PSG je početkom srpnja dao ultimatum Kylianu Mbappéu koji se svodi na to da će ili produljiti ugovor s klubom ili će u njemu morati provesti još sljedeću sezonu i nakon nje moći napustiti klub bez odštete. Datum do kojeg Mbappé mora donijeti odluku istječe večeras u ponoć.

Dugo se već piše da je francuski napadač, strijelac 212 i asistent za 98 golova u 260 utakmica za PSG, sve već dogovorio s Real Madridom i da se samo čeka ponuda španjolskog kluba da se taj transfer realizira. U Parizu strahuju da će Real reagirati ponudom, ali nedovoljno visokom za kvalitetu 24-godišnjeg napadača.

SKY JAVLJA EKSKLUZIVU: LOVRO MAJER SVE DOGOVORIO S NOVIM KLUBOM!

Index.hr

Komentari

komentara

« Povratak