OVO ĆE ODJEKNUTI: Evo koga je Borevković odbio zbog Hajduka!

FOTO:

25-godišnji branič iz Slavonskog Broda stigao je ovaj tjedan u Hajduk na jednogodišnju posudbu iz portugalske Vitorije Guimaraes. Splićani čak imaju opciju da otkupe njegov ugovor na kraju sezone.

Borevković u razgovoru za Dalmatinski portal iskreno kaže da navija za Dinamo: “Nemam s tim problema. U mojoj obitelji se uvijek navijalo za Dinamo. Kada sam odlazio u Dinamo, navijao sam za njih, ali tamo nisam dobio priliku. Ako me netko pita koji sam klub simpatizirao u Hrvatskoj, odgovor je Dinamo. Ali, sada kada je došla prilika da dođem u Hajduk, kada sam razmišljao, rekao sam imaš poseban motiv uzeti s Hajdukom titulu jer mi Dinamo nije dao priliku. Ne zamjeram ja njima ništa, ali želim pokazati da su pogriješili. Hajduk je veliki klub. Kada sam vidio atmosferu na finalu kupa, mogu samo reći ‘skidam kapu svima’. Takvu atmosferu nema nitko u Hrvatskoj. Moj cilj je titula s Hajdukom.”

Hajduk ga je doveo ekspresno i u tajnosti, a pri tome je na tržištu izborio i pobjedu nad Dinamom.

“Prije dva-tri tjedna kada sam završavao sezonu u Vitoriji, krenula je priča da su u financijskim problemima te da bi me pustili ako bih uspio naći nešto. Čuo sam se s menadžerom Marjanom Šišićem. On mi je počeo spominjati Hajduk. Čuo sam se sa sportskim direktorom Nikoličiusom i trenerom Dambrauskasom. Oni su mi prezentirali plan i ciljeve, brzo smo se dogovorili.

Svidjelo mi se sve što su sam čuo od njih. Isto kao kada mi je Marjan spomenuo Hajduk, bilo je u to vrijeme kontakata s Dinamom. Ljudi iz Hajduka su mi rekli da je cilj borba za titulu, da će glavni igrači ostati, to me privuklo, borba za naslov prvaka. Time su me kupili” izjavio je Borevković za Dalmatinski portal i dodao:

“Bio sam u Dinamu četiri-pet godina. Nisam bio prvi izbor. Imao sam nesreću da sam bio u generaciji gdje su bili Benković i Kalaica. U to vrijeme su imali prednost u odnosu na mene. Vidio sam da za mene nema mjesta, išao sam drugim putem i na kraju sam uspio. Rudeš, Portugal, evo me sad nazad.”

DINAMO JE DODAO GAS: MODRI SREDILI ČETVRTO POJAČANJE ZA NOVU SEZONU!?

Komentari

komentara

« Povratak