OVO JE BOLNO: Bivši predsjednik Bayern Munchena brutalno spustio Barceloni!

FOTO:

Večeras počinje nova sezona najelitnijeg nogometnog natjecanja, a to je Liga prvaka. Najzvučniji večerašnji sraz svakako je onaj između Barcelone i Bayern Munchena. Taj susret počinje točno u 21:00.

U Barceloni se puno toga dogodilo u posljednjih nekoliko mjeseci. Došao je stari poznanik za predsjednika Joan Laporta, pa je otišao legendarni Lionel Messik dok je iz kluba također otišao glavni sponzor Rakuten. Zbog toga se Barca nalazi na udaru kritika, a za sve je krivo loše poslovanje.

S druge strane imamo Bayern, klub koji je uzor svima ostalima što se tiče poslovanja. Bavarci stoga često znaju kritizirati konkurenciju. Bivši predsjednik Bayerna Uli Hoeness napao je Barcelonu, s kojom se večeras susreću u prvom kolu Lige prvaka.

“Da Barcelona igra u Njemačkoj, njen slučaj bi došao pred stečajnog upravitelja. Taj klub je bez eura i više nikome ne može biti uzor. Sjećam se da mi je David Alaba nedavno rekao da mu je san igrati za Barcelonu. Samo sam ga pitao: ‘A s kime misliš tamo pregovarati? S predsjednikom kluba ili stečajnim upraviteljem?’ To što su godinama radili nije u redu. Da, i ja sam često išao do krajnjih financijskih granica, ali sam imao pokriće. Mogao sam srediti troškove. Kad vidite da to ne možete, onda morate reći ne. Možda neću osvojiti Ligu prvaka, ali neću se ni zadužiti”, rekla je legenda Bayerna i Njemačke.

Slažete li se s bivšim predsjednikom Bayerna?

Komentari

komentara

« Povratak