OVO JE PRAVI SHOW: Inter Miami prodavao karte po 29 dolara, a evo koliko koštaju nakon dolaska Messija!

FOTO:

Argentinski velikan, Lionel Messi, jučer je objavio svijetu kako svoje talente nosi u američki MLS gdje će igrati za Inter Miami. Vlasnik tog nedavno osnovanog kluba je legendarni engleski nogometaš David Beckham koji je već i povukao prve poteze.

Naime, prva utakmica Messija u dresu Inter Miamija trebala bi biti 22. srpnja kada će odigrati prijateljski susret protiv meksičkog Cruz Azula. Prema tvrtki TickPick, koja se bavi prodajom ulaznica, u utorak je najjeftinija karta za tu utakmicu koštala 29 dolara (27 eura), dok je dan kasnije, kada je potvrđen Messijev dolazak, skočila na 329 dolara (305 eura).

Riječ je o skoku od 1034 posto. Marketinški menadžer TickPicka Kyle Zorn za Reuters je rekao kako bi to mogla biti najskuplja utakmica u povijesti MLS-a. “Došlo je do instantnog skoka cijena ulaznica za utakmice Inter Miamija kada se pojavila glasina o dolasku Messija. S obzirom na status možda najboljeg igrača na svijetu, svaki put kad će Miami igrati gostujuću utakmicu, imat ćemo rekordne cijene karata”, smatra Zorn.

Podsjetimo, Messiju je istekao ugovor u PSG-u, gdje nije bio sretan, te je kao slobodan igrač stigao u Inter, klub umirovljenog nogometaša Davida Beckhama. Iako se spominjao povratak u Barcelonu, Messi je rekao kako se nije vratio u Barcelonu jer se želi posvetiti obitelj i biti daleko od pritiska.

Komentari

komentara

« Povratak