OVO JE PREKRASNO: GNK Dinamo predstavio crne dresove!

FOTO:

Aktualni hrvatski prvak GNK Dinamo Zagreb sinoć je zaintrigirao navijače misterioznom objavom na Instagramu. Mnogi su pomislili kako dolazi novi igrač, ali ipak se radi o novim dresovima.

Naime, inače Modri na svojoj službenoj web stranici predstavili su novu garnituru dresova crne boje. Premijera novih crnih dresova bit će na utakmici 6. kola SuperSport HNL-a između Dinama i Rijeke u nedjelju, 27. kolovoza, u 21:05 na stadionu Maksimir. Evo kako su u klubu opisali nove dresove:

“Dinamo će, nakon sezona 2017/’18. i 2018/’19., ponovno imati i crni komplet. I dok je u ranijim slučajevima crna bila u kombinaciji sa svijetloplavim uzorcima, ovaj će put dres krasiti srebrno sivi detalji. Ovu bismo kombinaciju u slobodnijem izričaju mogli simbolički nazvati i dijelom Dinamove suvremene ‘stealth’ tehnologije, a službeni naziv, odnosno boja dresa je black/onyx.

Broj i prezime igrača na stražnjem dijelu, kao i sam grb kluba, logo sponzora i stilizirani uzorak na prednjem dijelu majice osvanut će u ‘kromiranoj’ srebrnoj boji uz posebnu tehniku tiska”, stoji na stranici kluba.

VIDEO: DAJTE MU NAGRADU ZA GOL GODINE! POGLEDAJTE FANTASTIČNU GOLČINU PAŠALIĆA ZA VODSTVO RIJEKE!

Komentari

komentara

« Povratak