OVO JE VEĆ PUNO BOLJE: Pojavila se nova verzija dresa Vatrenih koja bi mogla fascinirati navijače jer podsjeća na legendarnu garnituru!

FOTO:

Internetom kruže slike za nove dresove hrvatske nogometne reprezentacije. Nedavno je Footy Headlines izbacio navodnu garnituru koju će Vatreni nositi na idućem Euru ali ona uopće nije oduševila navijače, autoru ovog teksta također izgleda na nuklearnu katastrofu i sva sreća pa tu sprdačinu nećemo gledati.

Dakle, kockice u obliku QR koda svakako ne dolaze u obzir ali u međuvremenu se pojavila nova inačica prvog dresa Kockastih i svakako je puno bolja opcija. Uglavnom dominira bijela boja s nakošenim kvadratićima koji su zapravo romb i neodoljivo podsjeća na onu slavnu generaciju iz Francuske 1998. godine.

Tada je hrvatski dres bio hit na Mundijalu i jedan od svakako najljepših, kockice su tog ljeta potpuno zaludile svijet. Isto tako, na dresu se nalazi „old school“ znak Nikea kojeg su proizvođači počeli ponovno upotrebljavati i to na trećem dresu poznatih svjetskih klubova. Dakako, treba napomenuti da je ovo samo špekuliranje jer će HNS i Nike objaviti novu opremu Dalićevih izabranika tek u proljeće iduće godine prije dva pripremna ispita uoči europske smotre.

https://twitter.com/BBelan/status/1202168516658417664

BOMBA NA POLJUDU: PROSLAVLJENI HRVATSKI REPREZENTATIVAC I JEDAN OD „ĆIRINIH SINOVA“ POSTAJE SPASITELJ HAJDUKA!

https://nogometne-vijesti.hr/ma-tko-je-ovo-pisao-novi-vlasnik-ima-nevjerojatni-plan-za-ac-milan/

PA OVO JE KATASTROFA: OBJAVLJEN DRES U KOJEM ĆE HRVATSKA NAVODNO IGRATI NA EURU

ŠTO KAŽETE NA OVO? NEĆETE VJEROVATI TKO JE MOURINHOVO PRVO POJAČANJE!

Komentari

komentara

« Povratak