OVO MU NIJE TREBALO: Ronaldo još jednom dokazao kako je loš gubitnik!

FOTO:

Sinoć su Juventus i Manchester United odigrali jednu vrlo zanimljivu utakmicu. Činilo se kako će talijanski prvak još jednom srediti engleskog giganta, ali ziheraštvo Allegrija im se itekako osvetilo u posljednjim minutama utakmice kada je United preokrenuo utakmicu. Nakon utakmice Ronaldo je još jednom dokazao kako je očajni gubitnik…

“Liga prvaka je posebno natjecanje u kojem možeš voditi, ali ne možeš se opustiti jer se sve može dogoditi. Dominirali smo 90 minuta, imali toliko prilika, mogli smo ih dokrajčiti tri ili četiri puta, no opustili smo se i zato smo kažnjeni”, rekao je Ronaldo za talijanski Sky Sports te nastavio u zanimljivijem tonu:

“Manchester United nije ništa napravio za pobjedu. Ne možemo čak pričati ni o sreći, jer sreću trebaš pronaći sam, a u ovom slučaju mi smo im pobjedu samo poklonili.”

“No trebamo držati glavu gore, igrali smo dobro, a i dalje smo na vrhu grupe”, zaključio je Portugalac.

A s Ronaldom se slagao i njegov suigrač, jednako iskusni kapetan Giorgio Chiellini:

“Ako mislimo ići do kraja, moramo naučiti iz ovakvih grešaka. Ovo se moglo očekivati već neko vrijeme, postanemo preopušteni i nepotrebno riskiramo, no možda sad prestanemo uzimati stvari zdravo za gotovo.”

FERGIE TIME: MANCHESTER UNITED FANTASTIČNIM PREOKRETOM SREDIO JUVENTUS, MAJSTORIJA JUANA MATE!

JE LI ON ZAŠTIĆEN? Sergio Ramos laktom razbio nos Čehu, a nije dobio ni žuti karton!

Komentari

komentara

« Povratak