OVO NIJE U REDU: Evo kako su Vatreni razočarali navijače nakon utakmice!

FOTO:

Zlatko Dalić nakon najtežeg poraza u povijesti Hrvatske jedini je u španjolskom Elcheu uživo stao pred kamere i komentirao što se dogodilo. Hrvatska je prije dva mjeseca oduševila svijet i probila se do finala SP-a, a noćas je upisala rekordni poraz, 6:0, od Španjolske na otvaranju Lige nacija.

Hrvatska je primila pest pogodak u manje od sat vremena igre, u jednoj od najružnijih predstava reprezentacija ikad. Ne pamtimo kada smo vidjeli tako očajnu Hrvatsku, daleko ispod razine ozbiljnog nogometa. Prvih 15 minuta, paradoksalno, Dalićeva momčad bila je bolja na terenu. A onda je netko ugasio svjetlo. Kalinić, Vrsaljko, Mitrović, Vida, Rakitić, Brozović, Kovačić, Modrić, Perišić i Santini startali su u utakmici koju će se truditi zaboraviti. No, rekord 6:0 bit će teško dosegnuti.

“Točno, netko je ugasio svjetlo. Raspali smo se, bez agresije, bez igre, bez ičega. Razbili su nas i to treba reći. Što je tu je, idemo dalje”, kratko je komentirao Dalić nakon utakmice koja će detaljno tek analizirati. 

Igrači se nisu pojavili pred kamerama. Reporteri su ih čekali, odugovlačili program, analizirali utakmicu u kojoj se nije imalo što analizirati. Igrači nisu izašli pred kamere. Nitko od njih nije gledateljima objasnio debakl.

NAKON NAJTEŽEG PORAZA U POVIJESTI, DALIĆ POTPUNO ISKRENO: NESTALI SMO S TERENA, RASPAD SISTEMA!

VATRENI OPET NA UDARU: Govori da je najbolji na svijetu, a zapravo je slaba karika!

index.hr

Komentari

komentara

« Povratak