OVO SVI ŽELIMO VIDJETI: Poznati novinar lansirao gdje će Ronaldo otići nakon Juventusa!

FOTO:

Portugalski velikan, Cristiano Ronaldo, jedan je od najvećih nogometaša u povijesti. CR danas ima 36 godina, ali i dalje djeluje kao da je deset godina mlađi s obzirom da redovito zabija golove u dresu Portugala i Juventusa.

No, osim dominacije na zelenom travnjaku, Ronaldo je jako zanimljiva tema kada je u pitanju njegova budućnost. Naime, mnogi tvrde kako je njegov period u Juventusu gotov te kako će u ljetnom prijelaznom roku napraviti spektakularan transfer.

U medijima se najviše priča kako se radi na njegovom povratku u Real Madrid ili Manchester United, dok je vatrena opcija odlazak u francuski PSG. Upravo u Parizu bi definitivno mogao nastaviti svoju nevjerojatnu dominaciju koja će svakako trajati još nekoliko sezona jer Ronaldo nije umoran.

Međutim, poznati novinar Sport Mediaseta Claudio Raimondi lansirao je iznenađujuću vijest. On tvrdi kako je Ronaldov plan prvo odraditi ugovor s Juventusom do kraja (ljeto 2021. godine), a onda bi želio napraviti spektakularan transfer u svoj Sporting Lisabon, klub u kojem je sve krenulo.

U prilog ovakvoj tezi ide činjenica da je Ronaldo navodno kupio luksuzni penthouse u Lisabonu.

Danas 36-godišnji Ronaldo u Sportingu je igrao do 2003. godine kada je prešao u Manchester United. Ne treba posebno napominjati da bi se u slučaju ovakvog posla Ronaldo pristao na drastično smanjenje svoje plaće (u Juventusu zarađuje više od 30 milijuna eura godišnje)…

Komentari

komentara

« Povratak