OZBILJAN UDARAC: Evo koliko Dinamo ne može računati na Šutala!

FOTO:

Dinamov reprezentativac Josip Šutalo zadobio je rupturu mišića i propustit će velik broj utakmica na startu sezone, pišu Sportske novosti.

Kažu da jedna nesreća nikad ne dolazi sama. Dovede na vrata uvijek još nekoliko svojih “pajdašica”. Tako se Dinamu osim loše igre i rezultata sa Škupijem dogodilo da su se ozlijedila dva stopera, Josip Šutalo i Theophile. S obzirom na to da Boško Šutalo još nije spreman, Čačić je ostao samo na trojici stopera, Dini Periću, Rasmusu Lauritsenu i Emiru Dilaveru kojeg mora povući iz one skupine TNT.

S tim da se mora nadati da Dilaver nije uvrijeđen što ga je gurnuo niz stepenice. Vjerujemo ipak da s time ipak neće biti problema, jer je Emir prije svega veliki profesionalac i pošten momak, kako se ono kaže, pravi karakter.

Danas poslijepodne dijagnostičke pretrage obavili su Josip Šutalo i Kevin Theophile-Catherine. Nije dobro, Šutalo je zadobio je parcijalnu rupturu mišića, što znači da ga na terenu neće biti najmanje mjesec dana. Malo je bolje nego što se to predviđalo odmah nakon utakmice, kad se špekuliralo sa šest tjedana stanke.

Ali Šutalo će sigurno propustiti utakmice sa Slavenom Belupom, Istrom 1961, Varaždinom, derbije s Hajdukom i Osijekom u HNL-u, a kad je Europa u pitanju, uzvrat sa Škupijem, obje utakmice trećeg pretkola Lige prvaka ili Europske lige, kao i obje utakmice playoffa nekog od tri europska natjecanja. Istina, druge utakmice play-offa Lige prvaka, Europske lige i Konferencijske lige igraju se 23. 24. i 25. kolovoza, ali je teško vjerovati da će nakon stanke od mjesec dana biti spreman odmah ući u vatru.

Komentari

komentara

« Povratak