PALA JE ODLUKA: Dinamo odgovorio Atalanti u vezi Baturine!

FOTO:

Ugledna talijanska Gazzetta jučer je lansirala pravu transfer bombu kako je Atalanta praktički sve dogovorila s Dinamom za mladog veznjaka Martina Baturinu. No, na prvi pogled bilo je čudno pročitati kako se radi o ponudu od svega 13 milijuna eura.

Isti izvor u tekstu piše kako je poznati prvoligaš poslao skaute koji su nekoliko mjeseci pratili mladog hrvatskog talenta. Radi se, naravno, o jednom od najvećih dragulja ne samo Dinama, nego i hrvatskog nogometa, igrač je to kojem mnogi predviđaju veliku karijeru, a na Maksimir zbog njega dolaze skauti najvećih europskih klubova.

Ipak, taj transfer daleko je od realizacije, doznaju Sportske novosti. Naime, oni pak pišu kako su u Maksimiru već dobivali ponude veće i od 15 milijuna eura, a koje realno nisu niti razmatrali jer smatraju da Martin već u ovom trenutku vrijedi puno, puno više.

Transfermarkt Baturinu procjenjuje na 15 milijuna eura, a kako Gazzetta donosi, Atalanta je za njega pripremila oko 13 milijuna. To je cifra na koju bi se u Dinamu vjerojatno samo slatko nasmijali.

Baturina je u prošloj sezoni doslovno procvjetao u prvoj momčadi Dinama, postigavši šest​ golova i 13 asistencija u 34 utakmice.

Komentari

komentara

« Povratak