PALA TEŠKA KRITIKA: ‘U Marku Pjaci vidim tužnog igrača…’

FOTO:

Kritičari Marka Pjace, koji igra na posudbi iz Juventusa u Fiorentini, sve su glasniji.

“U Pjaci vidim tužnog igrača, s 23 godine jeli smo travu, a kod njega se to ne vidi”, rekao je bivši igrač Fiorentine Antonio Di Gennaro.

“Jako mi je žao jer mi se sviđa, ali je u problemima. Bio je važna kupovina i moramo ga podići, nadam se da će rasti. Ovdje je već četiri mjeseca, a nemamo previše alternativa osim čekati upravo njega. Pioli jako dobro zna tko bi trebao igrati, ali u 20 minuta provedenih na terenu teško je vidjeti nešto više od igrača.”

“Trebao bi se više zabavljati”

Pjaca je ove sezone nastupio u 10 utakmica, ali je većinom ulazio s klupe. Postigao je jedan gol i imao jednu asistenciju.

“Kada bi se više zabavljao u igri, to bi mu pomoglo ponovno izvući najbolje iz sebe”, smatra novinar Gazzette dello Sport.

Talijani pišu i da Fiorentina hitno mora izvući maksimum iz Marka Pjace koji nije ni sjena igrača koji je za više od 20 milijuna eura iz Dinama stigao u Juventus.

Spekulira se i da je zbog lošeg odnosa Pjaca kažnjen klupom u posljednjoj utakmici.

“Pioli je takav trener da ne dopušta niti djelić lošeg ponašanja. Zbog toga bi Pjaca trebao riješiti sve probleme s kojima se suočava ako želi uspjeti u Toskani”, smatra Gazzetta.

Fiorentina je nakon 11 kola Serie A na osmom mjestu, a Di Gennaro smatra kako je to trenutna realnost kluba iz Firence. “Za nešto više trebat će dovesti pojačanja u siječnju”, njegova je poruka.

NEPROFESIONALNOST ILI NORMALAN STAV? NEMANJA MATIĆ OTKRIO ZAŠTO JE ODBIO ENGLEZE!

SENZACIJA NA POMOLU: Odbjegli Dinamov dragulj blizu potpisivanja za madridski Real?!

Komentari

komentara

« Povratak